Férfi öltöny, zakó, nadrág, mellény

- Öltöny

öltönyök ingek Az öltöny az elegáns férfi megjelenésének legértékesebb ruhadarabja. Egy jól megválasztott fazon kényelmes hordható és magabiztosságot ad viselőjének. Az öltöny fazonját tekintve lehet klasszikus hagyományos 2 vagy 3 gombos, karcsúsított. Az alap fazonokból azonkívül készülhet alkalmi, esküvői, ünnepi, üzleti, sportos öltöny. A Felsorolt fazonok kizárólag anyagválasztásba különböznek. Az anyagok választéka hatalmas a méterárú piacon. Lehet választani gyapjú, viszkóz, poliészter, kevert szálas poliészter-viszkóz(poliészter 35%, viszkóz 65%) Szabóságunkban vannak konfekció késztermékek is. Konfekció méretek 42-62-es méretig található. Önnek mégis más elképzelése van annak sincs semmi akadálya, hogy méretre elkészítjük az ön által elképzelt öltönyt. Szabóságunkban rengeteg anyagminta közül lehet választani de természetesen vállalunk hozott anyagból is mérték utáni öltönykészítést. Az anyagválasztásnál feltétlenül figyelembe kell venni az anyagösszetétel %-os arányát ami természetesen az ár kialakítását befolyásolja.

- Zakó

Alapanyagok szerint számos zakó féleség közül lehet választani. Anyagát tekintve lehet szövet, vászon, bársony, farmer. Vásárláskor vagy méretre készítésnél ügyelni kell arra, hogy a kiválasztott fazon illetve anyag (szín, mintázat) önhöz illő legyen. Kényelmesen kövesse teste vonalait. Legyen megfelelő hosszú az ujja. Az ujjhosszát úgy kell beállítani hogy az ing mandzsettája látsszon ki alóla. A zakó viselése közben, ha felemeli a kezét olyan érzést kelthet önben, hogy rövid az ujja, de ez sajnos normális jelenség, szakmailag nem lehet kiküszöbölni. Ha begombolja a zakót kényelmesen körbe kell érnie, nem feszülhet, nem ráncolhat. A zakó hossz egyéni ízlésnek megfelelően lehet kialakítani. De ha ön úgy gondolja, hogy marad a hagyományos hossz választásnál, akkor a lelógó kezének behajlított ujjaival éppen a zakó alját érje el.

- Nadrág


A nadrág a férfi egyik legfontosabb ruhadarabja. Alapanyag és fazon szerint igen széles a kínálat. A nadrág lehet ünnepi, üzleti, hétköznapi, sportos viselet. A nadrág legyen derékban kényelmes, úgy hogy az inget még betudja tűrni. A nadrág szárának a hossz kialakítását úgy kell beállítani, hogy hátul ott legyen a vége ahol a cipősarok kezdődik. A nadrág készülhet hajtással (bőségránc) vagy nélküle, lehet hajtókás, vagy sima hólozott (nem látszik a felhajtás vonala) aljú. Egy pici túlsúly esetén ne válasszon szűk fazonú nadrágot.

- Mellény

Az öltöny elegáns kiegészítője. Önállóan is viselhető. Anyagát és fazonját tekintve lehet klasszikus, sportos, alkalmi. A kiegészítőkről se feledkezzünk meg széles választékban kínálunk ingeket, öveket, nyakkendőket, mandzsettákat.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen fel személyesen szeretettel várjuk szabóságunkban.
Te vagy a 249. látogató az oldalon.

Oldalletöltéseid száma: 1

Session-azonosítód: 5rdlrj1o99gms73ebu8mqpi0n3