12:00 - 16:00

Női kosztüm, szoknya, nadrág, blúz

Női kosztüm A felsorolt kategóriák igen széles fazon választékot takarnak. Egy kérdésben biztos egyetértünk, hogy a fazon kiválasztás az ön egyéniségét tükrözze. Az említett termékeket egyetlen szempont alapján lehet csak elkészíteni, hogy viselőjéből az elégedettség, nőiesség sugározzon alkattól függetlenül. Szabóságunk az évek tapasztalatai alapján céljául tűzte ki, hogy az EXTRA méretet viselő hölgyek is megtalálják üzletünkben a kereset terméket és választékosan tudjanak öltözködni. Tervezésnél, illetve a mérték utáni ruhák gyártásánál kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy a termékcsoportok egymással is jól variálhatóak hordhatóak, kényelmesek legyenek. Szabóságunkban vannak késztermékek is. Önnek mégis konkrét elképzelése van annak sincs semmi akadálya, hogy méretre elkészítjük az ön által megálmodott ruhát. Szabóságunkban kínálunk anyagmintát, de természetesen vállalunk hozott anyagból is méretre készítést.

-Női kosztüm


Nélkülözhetetlen ruhadarab egy nő számára. A színek, fazonok, anyagok szinte végeláthatatlan lehetőséget kínálnak a választásban. A kosztüm ereje abban rejlik, hogy a kiegészítőkkel új és új arcolatot adhatunk neki így különböző alkalmakra viselhetjük ugyan azt a ruhadarabot.

-Szoknya


A szoknya viselésére bátran mondhatjuk hogy korosztálytól független. Számtalan fazon létezik: mini, midi, maxi, 8-részes,6-részes, körloknis, gumis, slicces, szűk, egyenes vonalú, magas derekú, alkalmi, betétes, stb.

-Nadrág


Széles körben elterjedt igen kényelmes viselet. Egyetlen nő ruhatárából nem hiányozhat. Anyag illetve fazon választásnál a nadrág lehet hétköznapi, alkalmi vagy sportos. Fazonok: párhuzam, trapéz, csípő, gumis, bő fazonú, stb.

-Blúz


A színek, fazonok, anyagok szinte végeláthatatlan lehetőséget kínálnak a választásban. ű Fazonok: galléros, "V" kivágású, karcsúsított, kerek nyakú, sálgalléros, "A" vonalú, stb.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen fel, szeretettel várjuk szabóságunkba.